Новини

НКЖИ с поредно участие в Национални дни на кариерата

12.03.2019 г.

Експерти по управление на човешките ресурси от НКЖИ за поредна година се включиха в „Национални дни на кариерата: Добра кариера. Добър живот”. Най-големият кариерен форум се провежда на 12 и 13 март 2019 г. в Националния дворец на културата.

По време на събитието HR-екипът представи възможностите за кариерно развитие в структурите си пред младите хора. Бяха представени възможностите за професионална реализация в системата, за успешно стартиране на кариерата чрез стажантската програма, програмата за развитие на кадрите чрез обучение на млади специалисти от висшите учебни заведения в системата на НКЖИ  и др.

Стажантската програма на НКЖИ е създадена като отговор на растящите нужди от млади професионалисти в сферата на железопътния транспорт, както и от нуждата от  задълбочаване на връзките между образованието и работодателите.

Държавно  предприятие “Национална компания „Железопътна инфраструктура“ е най-големият работодател в страната с над 11 500 служители. Компанията поддържа и стопанисва над 4 000 км железопътна мрежа, 300 гари и близо 400 жп спирки.

Освен в София, НКЖИ ще участва в „Национални дни на кариерата: Добра кариера. Добър живот!“ в Пловдив, Горна Оряховица, Русе и Габрово.

споделете